Udruga osoba s invaliditetom Križevci

Poziv članovima za susrete u Ivancu i Bjelovaru

Poštovane članice i članovi, ovim putem vas sve srdačno pozivamo da se prijavite za sudjelovanje na susretima, a trenutno zaprimamo prijave za sljedeće:

– 21. Međunarodni susret osoba s invaliditetom Hrvatske „Ivanec 2024 – Poleg jedne velke gore“ 19. lipnja 2024. (srijeda) s početkom u 9:15. Tako zaprimamo prijave prvih 8 članova koji će se moći natjecati u sljedećim sportskim natjecanjima: viseća kuglana, elektronički pikado, nabaci krug i srce, belot te ples.

&

– XVII Susret udruga osoba s invaliditetom Hrvatske „Bjelovar 2024“ i dan otvorenih vrata Udruge tjelesnih invalida Bjelovar u petak, 14. lipnja 2024. s početkom u 9:30 sati. Tako će prvih 5 članova moći sudjelovati u visećoj kuglani, pikadu i nabaci krug.

Do gore navedenih susreta Udruga će osigurati prijevoz, a tamo će biti organizirani doručak i ručak te će sve prisutne zabavljati živa glazba. Za susrete u Ivancu prijave zaprimamo do 11. lipnja, a za Bjelovar do 10. lipnja. Za prijave i više informacija obratite nam se na broj telefona 048/681-211.

Podijeli ovaj članak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content