Udruga osoba s invaliditetom Križevci

Održana redovna godišnja Skupština Udruge

Dana 13. svibnja 2024. održana je redovna godišnja Skupština Udruge osoba s invaliditetom Križevci u restoranu Kalnik. Tako je na Skupštini bili prisutno rekordnih 113 redovnih članova i članica, a među gostima bili su gđa. Ana Mušlek, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije, gđa. Marica Mirić, predsjednica Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, g. Ante Štulić, predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada i g. Leke Sokolaj, izvršni direktor, gđa. Jozefina Kranjčec, predsjednica Hrvatskog saveza udruga osoba s tjelesnim invaliditetom, g. Ivica Bašić, predsjednik Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize, gđa. Alemka Lončar, direktorica Hedone i g. Ivan Vuković.

Na Skupštini se, nakon izbora radnog predsjedništva, radnih tijela i usvajanja dnevnog reda, raspravljalo o izvješćima Udruge za 2023. godinu. Usvojeno je Izvješće o radu Udruge, Financijsko izvješće, Izvješće Nadzornog odbora, Izvješće Suda časti, Izvješće o poslovanju Hedone, sve za 2023. godinu te Operativni i Financijski plan za 2025. godinu. Uz to, Skupština je donijela odluku o promjeni likvidatora kao i konačne odluke o odbijanju žalbi na odluke o isključenju bivših članova.

Nakon službenog dijela, druženje je nastavljeno uz večeru. Najsrdačnije zahvaljujemo svim članovima i članicama na dolasku, sudjelovanju, ali i strpljenju te se veselimo budućim druženjima. Slike pogledajte ispod.

Podijeli ovaj članak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content