Udruga osoba s invaliditetom Križevci

Sudjelujte u istraživanju

Ministarstvo pravosuđa i uprave Republike Hrvatske u suradnji s agencijom Promocija plus d.o.o. provodi istraživanje  o Poznavanju i stavovima građana o e-Uslugama Ministarstva pravosuđa i uprave među osobama u dobi od 18 do 65 godina starosti na području RH.

Istraživanje se provodi kako bi se utvrdilo u kojoj su mjeri građani upoznati s medijskom kampanjom „Digitalna strana pravosuđa“ koju je provelo Ministarstvo pravosuđa i uprave, a kojom su se promovirale e-usluge, odnosno, usluge Ministarstva pravosuđa i uprave koje su dostupne preko interneta. Za potrebe istraživanja provodi se anketa s osobama u dobi 18 do 65 godina starosti te se ujedno želi dobiti i mišljenje osoba s invaliditetom.

Za popunjavanje anketnog upitnika potrebno je izdvojiti 20-tak minuta, a svi prikupljeni podaci koristit će se isključivo u iznad navedene svrhe s ciljem procjene u kojoj je mjeri uvođenje e-Usluga olakšalo građanima/građankama dobivanje potrebnih informacija i dokumentacije od Ministarstva pravosuđa i uprave. Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno, a sudionici istraživanja ne moraju odgovarati na pitanja na koja ne žele te mogu odustati od odgovora na anketna pitanja kada god to žele. Odgovori su u potpunosti povjerljivi i anonimni.

Na početku ankete potrebno je upisati vlastitu e-mail adresu, rok za ispunjavanje je do 1. kolovoza, a anketu je moguće ispuniti na sljedećoj poveznici:

https://ankete.promocija-plus.com/eusluge/

Hvala svima na ispunjavanju ankete!

Podijeli ovaj članak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content