Udruga osoba s invaliditetom Križevci

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Zaželi – ostvari II“

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike dana 23. veljače 2024. godine Udruga osoba s invaliditetom Križevci potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „ Zaželi – ostvari II“ (SF.3.4.11.01.0255) u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ koji se financira iz Europskog socijalnog fonda plus, a provodi se u okviru Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027. Ukupna vrijednost projekta iznosi 495.000,00€, od čega je 15% sufinancirano sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske, a 85% sredstvima iz Europskog socijalnog fonda plus.

Javni poziv za iskaz interesa objavljuje se radi informiranja zainteresiranih sudionika za uključivanje u projektne aktivnosti odnosno o mogućnostima sudjelovanja u projektu  „Zaželi – ostvari II“ kojim će se sudionicima projekta pružiti usluga potpore i podrške u svakodnevnom životu.

Javni poziv namijenjen je pripadnicima ciljnih skupina:

  • osobe starije od 65 godina
  • odrasle osobe s invaliditetom 3. ili 4. stupnja težine invaliditeta

Prilikom prijave potrebno je dostaviti sljedeću dokumentaciju:

  • obrazac za prijavu korisnika (u privitku)
  • izjava o broju članova kućanstva (u privitku)
  • preslika osobne iskaznice
  • potvrda Porezne uprave o visini dohotka i primitka za zadnji dostupni mjesec
  • za osobe s invaliditetom – potvrda o upisu u Registar osoba s invaliditetom iz kojeg je vidljiv 3. ili 4. stupanj težine invaliditeta.

Molimo sve zainteresirane stanovnike grada Križevaca kao i općine Sveti Ivan Žabno, Sveti Petar Orehovec, Gornja Rijeka i Kalnik za uključivanje u projekt kao korisnika da se jave osobno u Udrugu osoba s Invaliditetom Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci od ponedjeljka do petka od 7-15 sati ili mailom na adresu uik@uik.hr. Niže navedeno nalazi se javni poziv te dokumentacija koju je potrebno ispuniti za prijavu ili osobno preuzeti u prostorijama Udruge. Sve dodatne informacije vezane uz Javni poziv za iskaz interesa možete dobiti i na broj telefona: 048/681-211.

Podijeli ovaj članak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Skip to content