Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Listopad
03

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

Udruzi odobren novi projekt pod nazivom „Znanjem u promjene“!

Udruzi odobren novi projekt pod nazivom „Znanjem u promjene“!

 

Udruga osoba s invaliditetom Križevci potpisala je dana 21. ožujka 2022. ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. Tako je u sklopu Poziva „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ Udruzi odobren projekt pod nazivom „Znanjem u promjene“ u ukupnoj vrijednosti od 423.447,50 HRK, od čega iznos od 359.930,38 HRK sufinancira Europska unija. Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci, od 21. ožujka 2022. do 21. rujna 2023., a partner na projektu je Udruga umirovljenika i starijih osoba Križevci.

 

Provedbom projekta “Znanjem u promjene” nastoji se rješiti problem nedovoljno razvijenih kapaciteta  lokalnih organizacija civilnog društva te će iz tog razloga biti održana izobrazba predstavnika i zaposlenika u području zakonodavnog okvira za djelovanje organizacija civilnog društva. Također, projekt u svojoj provedbi uključuje i komponentu volonterstva s ciljem da se osmisliti izobrazba za neposredan rad u području zapošljavanja, socijalnog uključivanja i obrazovanja, uključujući prilagodbu poslovanja uz primjenu informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Ovaj oblik izobrazbe bit će temeljen na rezultatima provedenog mapiranja potreba i usluga lokalne zajednice. Dodatno jačanje kapaciteta OCD-a želi se ostvariti provedbom radionica za prilagodbu prijavitelja i partnera za online poslovanje.

 

Provedba navedenih aktivnosti doprinosi specifičnim ciljevima poziva obzirom da će se ojačati kapaciteti OCD-a aktivnih u lokalnim zajednicama i to Udruge osoba s invaliditetom Križevci te Udruge umirovljenika i starijih osoba Križevci. Dodatni doprinos će se odraziti u ojačanim kapacitetima OCD-a za neposredan rad na područjima koji se financiraju kroz Europski socijalni fond na lokalnoj razini kroz provedbu ciljanih edukacija. 

 

Ukoliko se želite uključiti u provedbu projekta kao volonter/ka i time pridonijeti ciljevima odobrenog projekta ili pak saznati više o njemu, uvijek se možete obratiti na naš broj telefona: 048/681-211 i tražiti voditelja projekta.

 

    

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"