Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Kolovoz
19

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube

SVJETSKI AKCIJSKI TJEDAN SOCIJALNOG RADA 20. - 26. ožujka 2012.

Arhiva novosti

Pregledajte arhivu novosti!

Vijesti su poredane od najnovije na vrhu pa do najstarije na dnu. Kliknite na naslov da biste pročitali cijeli članak.

U padajućem izborniku možete odabrati godinu i mjesec pa pročitati samo vijesti iz tog razdoblja.

 
 

SVJETSKI AKCIJSKI TJEDAN SOCIJALNOG RADA 20. - 26. ožujka 2012.

Objavljeno: 26.03.2012.

imageHrvatska udruga socijalnih radnika ( HUSR ) kao članica Međunarodne organizacije socijalnih radnika ( IFSW )  obilježava Svjetski akcijski tjedan socijalnog rada koji započinje 20. ožujka Svjetskim danom socijalnog rada i završava 26. ožujka 2012. godine Danom socijalnog rada Ujedinjenih naroda.       
Tijekom Akcijskog tjedna socijalnog rada biti će predstavljen Globalni program za socijalni rad i socijalni razvoj u razdoblju 2012.-2016. godine (dokument možete preuzeti ovdje). Ovaj dokument nastao je kao rezultat trogodišnje suradničke inicijative tri međunarodne organizacije koje zastupaju praksu socijalnog rada, obrazovanje za socijalni rad i socijalni razvoj.
Ovaj dokument koji ocrtava najvažnija područja za suvremeni socijalni rad biti će proslijeđen svim nacionalnim vladama i međunarodnim organizacijama kao odgovor na globalnu socijalnu krizu.Akcijski tjedan socijalnog rada prilika je da iskažemo našu zainteresiranost za aktualna nacionalna i svjetska pitanja od značaja za socijalni rad i socijalni razvoj, te da na primjeren način iniciramo određene aktivnosti kako bi se potaknule potrebne promjene na lokalnoj razini. 
imageTijekom Akcijskog tjedna socijalnog rada Hrvatska udruga socijalnih radnika u suradnji s regionalnim udrugama organizira različite aktivnosti od značaja za korisnike i za djelatnost socijalnog rada.
Planirano je održavanje predavanja, tematskih tribina, okruglih stolova, susreta s predstavnicima medija i interaktivnih radionica s korisnicima u cilju povezivanja i poticanja socijalnih radnika iz različitih područja djelatnosti i na svim razinama, za promjenu, socijalnu pravdu i univerzalnu primjenu ljudskih prava, korištenjem svih resursa zajednice. 
Svim socijalnim radnicama i socijalnim radnicima čestitam Međunarodni dan socijalnog rada.

 
 

Natrag na arhivu vijesti
 

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"