Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Kolovoz
18

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube

SVJETSKI DAN CEREBRALNE PARALIZE, 01.10.2014.

Arhiva novosti

Pregledajte arhivu novosti!

Vijesti su poredane od najnovije na vrhu pa do najstarije na dnu. Kliknite na naslov da biste pročitali cijeli članak.

U padajućem izborniku možete odabrati godinu i mjesec pa pročitati samo vijesti iz tog razdoblja.

 
 

SVJETSKI DAN CEREBRALNE PARALIZE, 01.10.2014.

Objavljeno: 30.09.2014.

U okviru međunarodne suradnje s ostalim organizacijama iz cijeloga svijeta, 1. listopada 2014. obilježava se Svjetski dan cerebralne paralize (World CP Day) u svrhu podizanja svijesti pojedinaca o cerebralnoj paralizi i senzibiliziranja šire javnosti o osobama s cerebralnom paralizom, te njihovim skrbnicima i onima koji prema njima djeluju.

Svjetski dan cerebralne paralize obilježava se treću godinu za redom kampanjom pod nazivom "Change my world in one minute" (Promijeni moj svijet u jednoj minuti), koja će se i ove godine provoditi globalno i to slanjem promotivnih materijala u tiskanom i elektroničkom obliku.

Kako bi se pobliže upoznali s kampanjom obilježavanja Svjetskog dana cerebralne paralize, pozivamo Vas, kao i sve osobe s cerebralnom paralizom, članove njihovih obitelji i prijatelje da do 31. listopada 2014. godine posjetite internetsku stranicu www.worldcpday.org te snimkom poruke u obliku video priloga iznesete svoje prijedloge i ideje za poboljšanje kvalitete življenja osoba s cerebralnom paralizom. No, svakako obratite pažnju da video prilog ne traje dulje od 1 minute. Svi prijedlozi ostaju dostupni na internetskoj stranici kampanje.
Poslije 31. listopada 2014. godine svi posjetitelji internetske stranice kampanje moći će pregledavati sve predložene ideje i glasati za koncept koji bi prema njihovom mišljenju imao najveći utjecaj na živote osoba s cerebralnom paralizom.

Ovom prilikom pozivamo i sve organizacije koje okupljaju osobe s cerebralnom paralizom, te sve zainteresirane organizacije i pojedince da se uključe u obilježavanje Svjetskog dana cerebralne paralize i na taj način doprinesu uspjehu same kampanje.

Isto tako, pozivamo aktiviste, istraživače, izumitelje i inovatore da posjete internetsku stranicu kampanje, te iznesu svoje prijedloge o tome kako navedene ideje provesti u djelo.

Plakat-Svjetski dan cerebralne paralize 2014.jpg
 
 

Natrag na arhivu vijesti
 

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"