Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Siječanj
16

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube

POZIV NA OKRUGLI STOL O PROVEDBI EU PROJEKTA “USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE”, 11.05.2017.

Arhiva novosti

Pregledajte arhivu novosti!

Vijesti su poredane od najnovije na vrhu pa do najstarije na dnu. Kliknite na naslov da biste pročitali cijeli članak.

U padajućem izborniku možete odabrati godinu i mjesec pa pročitati samo vijesti iz tog razdoblja.

 
 

POZIV NA OKRUGLI STOL O PROVEDBI EU PROJEKTA “USLUGE OSOBNE ASISTENCIJE”, 11.05.2017.

Objavljeno: 08.05.2017.

U okviru Europskog tjedna, od 6. - 13.05.2017. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“.
Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“  je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.
Ova Udruga uključila se u obilježavanje „Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“, te će dana 11. svibnja 2017. godine u Križevcima, u multimedijskoj dvorani gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci, Trg Sv. Florijana 14, s početkom u 11:30 sati održati okrugli stol o provedbi EU projekta „Usluge osobne asistencije“.
Okruglim stolom želimo zainteresiranoj javnosti, predstavnicima Županije, Grada Križevaca, Saveza, Centra za socijalnu skrb predstaviti postignute rezultate i ciljeve projekta, te otvoriti diskusiju na navedenu temu. 
Projekt je bio sufinanciran sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013.
Navedeni projekt obuhvaćao je osiguravanje usluga osobnih asistenata i na taj način pružao preduvjete za neovisan život osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta i osobama s intelektualnim teškoćama. Usluga osobne asistencije bila je osigurana za 5 korisnika kojima su te usluge bile neophodno potrebne.
Projektom se pružala potpora neovisnom življenju što uključuje: pravo na izbor, donošenje odluka, kontrolu vlastitog življenja, odgovornost za donošenje odluka i pravo na pogrešku.
Ukupno predviđeno trajanje projekta bilo je 12 mjeseci (29.10.2015.-29.10.2016.).
Ukupna vrijednost projekta iznosila je 292.944,01 kn.

Srdačno dobrodošli!

 

 
 

Natrag na arhivu vijesti
 

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"