Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Kolovoz
16

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube

ODRŽANA REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE INVALIDA KRIŽEVCI, 03.05.2014.

Arhiva novosti

Pregledajte arhivu novosti!

Vijesti su poredane od najnovije na vrhu pa do najstarije na dnu. Kliknite na naslov da biste pročitali cijeli članak.

U padajućem izborniku možete odabrati godinu i mjesec pa pročitati samo vijesti iz tog razdoblja.

 
 

ODRŽANA REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE INVALIDA KRIŽEVCI, 03.05.2014.

Objavljeno: 05.05.2014.

Dana 03.05.2014. godine u restoranu „Vojarna“ u Križevcima održala se Redovna Izborna Skupština Udruge invalida Križevci.

Na Skupštini su prisustvovali uvaženi gosti:
gđa. Željka Koluder Vlahinja, Pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-sovcijalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije; g. Tomislav Katanović, zamjenik gradonačelnika grada Križevaca; Silvija Ognjan Podolski, zamjenica Načelnika Općine Gornja Rijeka; gđa. Jozefina Kranjčec, predsjednica Hrvatskog saveza udruga tjelesnih invalida; gđa Tamara Premuš, predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci; g. Stjepan Kramar, predstavnik Udruge matice umirovljenika Križevci i predstavnice Centra za socijalnu skrb Križevci, socijalne radnice gđa. Lana Banić i Kristina Trbuha.

Na Redovnoj Izbornoj Skupštini Udruge invalida Križevci usvojeni su:
1. Izvještaj o radu u 2013. godini,
2. Izvještaj o financijskom poslovanju Udruge u 2013. godini,
3. Izvješće Nadzornog odbora za 2013. godinu,
4. Izvješće Suda časti za 2013. godinu,
5. Operativni plan Udruge za 2014. godinu,
6. Financijski plan Udruge za 2014. godinu.

Razriješeni su dosadašnji članovi/ice tijela upravljanja, te su izabrani novi članovi/ice tijela upravljanja.

 

U Upravni odbor Udruge invalida Križevci izabrani su:
1) Petar Gatarić,
2) Melita Filipec,
3) Ružica Zec,
4) Dragica Nemčić,
5) Zoran Zimonji,
6) Petar Pavlinušić
7) Zdravko Pomper.

 

U Nadzorni odbor Udruge invalida Križevci izabrani su:
1) Božidar Loborec
2) Kruno Neduhal
3) Biserka Novosel

 

U Sud časti Udruge invalida Križevci izabrani su:
1) Stjepan Biškup,
2) Barica Orešnik,
3) Stjepan Sentočnik.

Na Redovnoj Izbornoj Skupštini Udruge invalida Križevci održana je i konstituirajuća sjednica Upravnog odbora Udruge invalida Križevci na kojoj je za predsjednika Udruge invalida Križevci izabran g. Petar Gatarić, a za dopredsjednicu Udruge invalida Križevci gđica Melita Filipec.

Nakon održanih izbora za tijela upravljanja Udruge, Skupštini su se obratili i uvaženi gosti:

gđa. Jozefina Kranjčec, predsjednica Hrvatskog saveza udruga tjelesnih invalida pozdravila je sve prisutne te istaknula da je Udruga invalida Križevci prva udruga od 62 udruge članice Saveza po ostvarenim rezultatima u 2013. godini.
Također, pohvalila je rad predsjednika Udruge i njegovog tima, te zaželjela u narednoj godini puno dobrih rezultata i odobrenih projekata.

gđa. Željka Koluder Vlahinja, Pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-sovcijalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije, istaknula je kako je imala sreću prije nekoliko godina upoznati ovu Udrugu i razviti jednu lijepu suradnju.
Kao prijašnja ravnateljica Obiteljskog centra sudjelovala je u edukaciji asistenata u nastavi, hvale vrijednog projekta i kao takvog jednog i jedinstvenog u Koprivničko-križevačkoj županiji. Naglasila je i kako je ova Udruga zaista okrenuta svojem članstvu, te je prepoznala potrebe svojih članova/ica, od onih najmanjih do onih starijih. Na nivou Županije svjesni su važnosti rada ove Udruge.

g. Stjepan Kramar, predstavnik Udruge matice umirovljenika Križevci, čestitao je na ostvarenim rezultatima i na izboru novog (starog) rukovodstva Udruge, te pozvao na nastavak suradnje ove Udruge i Udruge matice umirovljenika Križevci.

g. Tomislav Katanović, zamjenik gradonačelnika grada Križevaca, pozdravio je sve prisutne u ime gradonačelnika grada Križevaca g. Branka Hrga. Čestitao je na ostvarenim rezultatima, koje bi se mogle posramiti i neke jedinice lokalne samouprave. Istaknuo je da je Grad Križevci ponosan na rad ove Udruge i da je potpomagao rad Udruge kako materijalno tako i financijski. g. Tomislav Katanović istaknuo je i kako je osobno ponosan na projekt „Chocolaterije CRIS“ na kojem je sudjelovao kao prijašnji direktor Križevačkog poduzetničkog centra. Grad Križevci će se potruditi da još više promovira taj projekt kako bi se uzdigao na još veću razinu. Na kraju je zaželio puno uspjeha u daljnjem radu Udruge i naglasio da su joj vrata Gradske Uprave uvijek otvorena.

 
 

Natrag na arhivu vijesti
 

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"