Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Kolovoz
18

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube

ODRŽANA RADIONICA ZA PRIJAVU PROJEKATA I PROGRAMA PREMA GRADU KRIŽEVCIMA, 01.02.2016.

Arhiva novosti

Pregledajte arhivu novosti!

Vijesti su poredane od najnovije na vrhu pa do najstarije na dnu. Kliknite na naslov da biste pročitali cijeli članak.

U padajućem izborniku možete odabrati godinu i mjesec pa pročitati samo vijesti iz tog razdoblja.

 
 

ODRŽANA RADIONICA ZA PRIJAVU PROJEKATA I PROGRAMA PREMA GRADU KRIŽEVCIMA, 01.02.2016.

Objavljeno: 02.02.2016.

Dana  01.02.2016. godine u prostorima Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci, održana je poludnevna radionica “Priprema projektnih prijedloga za javni natječaj Grada Križevaca za financiranje projekata i programa udruga u 2016. godini”.

Organizator radionice bio je Grad Križevci, Upravni odjel za društvene djelatnosti i Program "JAKO", Savjet za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Na radionici su sudjelovali predstavnici udruga s područja Grada Križevaca, među kojima su bili i predstavnici ove Udruge, koje se planiraju prijaviti na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Križevaca za 2016. godinu.

Prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović dok je o važnosti ove radionice i promjenama koje stupaju na snagu donošenjem ovog Javnog poziva govorio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada, prof. Mladen Tenodi.
Radionicu je održala Ines van Hoek, trenerica i savjetnica u Autonomnom centru (Čakovec) i Sonja Hlebar, predsjednica Savjeta za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji koje iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata iz područja civilnog društva.

Polaznici radionice dobili su uvid u uvjete i način prijave na Javni natječaj te naučili kako razraditi svoju projektnu ideju.

Na javne natječaje se mogu prijaviti udruge i ostale organizacije civilnog društva koje imaju sjedište na području Grada Križevaca.

 

 
 

Natrag na arhivu vijesti
 

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"