Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Siječanj
16

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube

ODRŽANA KAMPANJA “BIJELE VRPCE”, 04.12.2013.

Arhiva novosti

Pregledajte arhivu novosti!

Vijesti su poredane od najnovije na vrhu pa do najstarije na dnu. Kliknite na naslov da biste pročitali cijeli članak.

U padajućem izborniku možete odabrati godinu i mjesec pa pročitati samo vijesti iz tog razdoblja.

 
 

ODRŽANA KAMPANJA “BIJELE VRPCE”, 04.12.2013.

Objavljeno: 05.12.2013.

Udruga invalida Križevci povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 3. prosinac, uključila se u Kampanju „BIJELE VRPCE“, postavljanjem info štanda na Nemčićevom trgu u Križevcima dana 4. prosinca 2013.
Kampanja se provodi pod motom: „Muško NE nasilju nad ženama i djevojkama“ koju provodi SOIH - Mreža žena s invaliditetom, Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske u suradnji s Uredom za ravnopravnost spolova Vlade RH, Uredom za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH, Gradom Zagrebom i Udrugom invalida Križevci. Kampanja se provodi kao 16 dana aktivizma od 25. studenog - Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, preko 03. prosinca - Međunarodnog dana osoba s invaliditetom do 10. prosinca - Međunarodnog dana ljudskih prava.
Na štandu Udruge svim muškarcima koji su to prihvatili dijelili smo bijelu vrpcu u znak njihovog „NE NASILJU NAD ŽENAMA I DJEVOJKAMA“.

Štand Udruge posjetili su i Kampanju podržali zamjenici gradonačelnika grada Križevaca g. Ivan Vuk i Tomislav Katanović. 

Također, Kampanja „Bijele vrpce“ provela se i u Dječjem vrtiću Križevci i srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci.
U Dječjem vrtiću Križevci podijeliti smo djeci prigodne razglednice sa tekstom „Moj tata osuđuje nasilje! Zato potpisuje NE nasilju nad ženama“, koje su djeca odnijela kući svojem tati da podrži ovu kampanju i potpiše NE nasilju nad ženama.   
U srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci podijeliti smo bijele vrpce i letke mladićima u znak njihovog „NE NASILJU NAD ŽENAMA I DJEVOJKAMA“.

 
 

Natrag na arhivu vijesti
 

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"