Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Kolovoz
18

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA – ASISTENT U NASTAVI

Arhiva novosti

Pregledajte arhivu novosti!

Vijesti su poredane od najnovije na vrhu pa do najstarije na dnu. Kliknite na naslov da biste pročitali cijeli članak.

U padajućem izborniku možete odabrati godinu i mjesec pa pročitati samo vijesti iz tog razdoblja.

 
 

ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA – ASISTENT U NASTAVI

Objavljeno: 05.12.2011.

imageDana 05.12.2011. u Gradskoj vijećnici grada Križevci održala se završna konferencija projekta ove Udruge “Odgoj i obrazovanje učenika s invaliditetom, odnosno s teškoćama u razvoju u redovitoj školi” (Asistent/pomoćnik u nastavi).
Na završnoj konferenciji prisustvovali su partneri i suradnici projekta: Branka Cuki, Pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Koprivničko-križevačke županije, prof. Mladen Tenodi, Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Križevci, predstavnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područne službe Križevci gđica. Mihaela Hrlec, gđa. Željka Vicković, Predstojnica Područnog Centra za socijalnu skrb Križevci, prof. Petar Milas, član Odbora za obrazovanje, kulturu, brigu o djeci i šport, ravnatelji i učiteljice/nastavnice, te asistentice u nastavi i roditelji.
Predsjednik Udruge invalida Križevci g. Petar Gatarić pozdravio je sve prisutne i u prezentaciji izložio sve aktivnosti, rezultate i ostvarene ciljeve projekta.
imageSve prisutne u ime Grada Križevaca pozdravio je i prof. Mladen Tenodi, Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Križevci.
Nakon toga evaluatorica i supervizorica projekta gđa. Ana Ivančan, prof.def. izložila je sve oko održane supervizije projekta.
Na kraju same konferencije asistentice u nastavi, učiteljice i nastavnice, te roditelji djece s teškoćama izrazili su svoja mišljenja i zadovoljstvo samim projektom.
imageimage
imageimage
imageimage

 
 

Natrag na arhivu vijesti
 

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"