Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Kolovoz
18

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube

NA BLAGDAN SV. MARKA KRIŽEVČANINA ODRŽAVA SE 15. SUSRET OSOBA S INVALIDITETOM HRVATSKE

Arhiva novosti

Pregledajte arhivu novosti!

Vijesti su poredane od najnovije na vrhu pa do najstarije na dnu. Kliknite na naslov da biste pročitali cijeli članak.

U padajućem izborniku možete odabrati godinu i mjesec pa pročitati samo vijesti iz tog razdoblja.

 
 

NA BLAGDAN SV. MARKA KRIŽEVČANINA ODRŽAVA SE 15. SUSRET OSOBA S INVALIDITETOM HRVATSKE

Objavljeno: 01.09.2015.

Udruga osoba s invaliditetom Križevci, na blagdan Sv. Marka Križevčanina, 7. rujna 2015. godine u restoranu „Vojarna“, Trg sv. Florijana 17, uz visoko pokroviteljstvo Grada Križevaca i  medijsko pokroviteljstvo Radija Križevci, organizira 15. Susret osoba s invaliditetom Hrvatske „Križevci 2015“.
Susretu će biti nazočno 20 Udruga osoba s invaliditetom iz 17 grada i 11 županija Hrvatske i Grad Zagreb, kao i osobe iz javnog, političkog, kulturnog i vjerskog života.

 

Cilj susreta je:

 

- Druženje osoba s invaliditetom sa osobama iz javnog, kulturnog i političkog života, kako bi im se pokazalo da  je život sa invaliditetom vrijedan kao i svaki drugi, satkan od tuge i radosti, smijeha i suza i ljubavi -  kao takav ne mora nam biti težnja za povratak na staro, već nadahnuće u izgradnji društva koje prihvaća sve različitosti;
- Potaknuti javnost, tijela javnih vlasti, poslodavaca i stručne osobe na sve veću brigu za osnaživanje i uključivanje osoba s invaliditetom u društvene procese te podizanju svijesti javnosti, tijela vlasti, poslodavaca i stručne osobe o pitanjima koja se tiču osoba s invaliditetom (pristupačnost, participaciju, jednakost, zapošljavanje, odgoj i obrazovanje, socijalna zaštita, zdravstvo i druga područja svakodnevnog života).

 

Ovi susreti osoba s invaliditetom imaju i duhovni sadržaj, kako bismo u liku i duhu sv. Marka Križevčanina tražili utjehu, nadu i novu snagu, a u molitvi da nam se udjeli milost da svoju vjeru dublje razumijemo i snagom Duha Svetoga u njoj živimo.

 
 

Natrag na arhivu vijesti
 

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"