Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Siječanj
16

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube

DANI UDRUGA 2012.

Arhiva novosti

Pregledajte arhivu novosti!

Vijesti su poredane od najnovije na vrhu pa do najstarije na dnu. Kliknite na naslov da biste pročitali cijeli članak.

U padajućem izborniku možete odabrati godinu i mjesec pa pročitati samo vijesti iz tog razdoblja.

 
 

DANI UDRUGA 2012.

Objavljeno: 17.06.2012.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, TACSO - ured tehničke pomoći organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva organizirale su Dane udruga 2012., koji su se održale u Zagrebu od 14. do 16. lipnja 2012.
Ovogodišnji Dani udruga pokušat će odgovoriti na pitanje o mogućim načinima učinkovite provedbe Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva.

U četvrtak, 14. lipnja 2012. godine  započeli su Dani udruga sa  plenarnim raspravama i paralelnim okruglim stolovima na kojima se govorilo o razvoju civilnog društva, a na Danima otvorenih vrata, 16. lipnja 2012. udruge su se predstavile svojim građanima.
Istoga dana (četvrtak) na plenarnoj raspravi koja  se održala u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Ul. Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu s početkom u 16.30 govorilo se o strateškim prioritetima za potporu razvoju civilnog društva u RH.

U petak, 15. lipnja održani su paralelni okrugli stolovi u Tribinama Grada Zagreba, Kući ljudskih prava, Zelenoj akciji i VERN-u, a neke od tema bile su:  Sudjelovanje mladih u oblikovanju javnih politika na lokalnoj razini; Modeli učinkovitog zagovaranja pozitivnih društvenih promjena; Umrežavanjem do promjena; Društvena kohezija građana i mladih na području suzbijanja siromaštva i maloljetničke delikvencije i druge.

Kako bi se rad udruga približio građanima te potaknuo veći aktivizam svih društvenih skupina, u suradnji s udrugama iz petnaest hrvatskih županija u subotu, 16. lipnja, održali su se Dani otvorenih vrata udruga što je novost ove manifestacije. Na taj dan udruge od 10 do 13 sati  zainteresiranim građanima imali su priliku predstaviti svoj rad, programe i projekte koje provode posebno one koji su financirani iz javnih izvora.

Udruga invalida Križevci, predstavila se svoji  građanima sa svojim info štandom na glavnom gradskom trgu, Trgu Antuna Nemčića u Križevcima. Cilj nam je bio privući što veći broj građana koji će se posjetivši info štand udruge, informirati o njezinu radu, a posebice prezentirati programe i projekte koje provodimo.

 
 

Natrag na arhivu vijesti
 

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"