Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Listopad
30

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

Udruzi odobreni projekti

Udruzi odobreni projekti

 

 

Udruga osoba s invaliditetom Križevci potpisala je u ponedjeljak, 08. lipnja 2020. ugovor s Gradom Križevcima o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta „Zajedno u zajednici“ .

Odobren je iznos od 16.000,00 kuna za sufinanciranje projekta.

Zaposlit će se jedna osoba sa smislom za kreativno na pola radnog vremena koja će voditi kreativne radionice. Neke od aktivnosti kreativnih radionica bit će oslikavanje predmeta u decoupage tehnici, na stiroporu, izrada grafika, rad s gipsom, novinskim papirom, izrada nakita i slično.

 

Nadalje, ovim programom organizirat će se susreti osoba s invaliditetom u gradu Križevcima za blagdan svetog Marka Križevčanina koji će zbog trenutne pandemije COVID-19 biti ograničeni. Uz tu, sufinancirat će se izdavanje romana za djecu „Princeza Hedy“ autora Josipa Petrlića Pjera.

 

 

 

 

 

 

Također, dana 08. lipnja 2020. Udruga je sklopila je ugovor sa Koprivničko-križevačkom županijom za sufinanciranje projekata „Zajedno u zajednici“ te "Kreativne radionice, a odobreni iznos je 9.000,00 kuna.

Projekt kao jedan od glavnih problema definira nedovoljnu dostupnost socijalnih usluga za starije osobe i osobe s invaliditetom kojima su te usluge potrebne. Kako bismo im osigurali potrebne socijalne usluge (odlazak liječniku, rješavanje statusnih pitanja, specijalističkih pregleda, odlazak na sud, u ljekarnu, nabavu živežnih namirnica), ovim projektom planiramo im omogućiti besplatnu usluga prijevoza kombi vozilom Udruge.

 

Uz navedenu uslugu prijevoza, sufinancirat se zapošljavanje gore navdene osobe za vođenje kreativnih radionica.

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Klikom na sliku pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

WEB SHOP HEDONE d.o.o. KRIŽEVCI - KRIŽEVAČKE ČOKOLATERIJE

Klikom na sliku posjetite web shop Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Promotivni video EU projekta

Klikom na sliku pogledajte promotivni video EU projekta "Integracija djece s poteškoćama iz Križevaca i okolice u redovni obrazovni sustav"

INA - SPONZOR

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Klikom na sliku pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"