Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Listopad
16

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

UDRUZI ODOBREN PROJEKT “ZAJEDNO U ZAJEDNICI”

UDRUZI ODOBREN PROJEKT “ZAJEDNO U ZAJEDNICI”

Predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Križevci Petar Gatarić, potpisao je u ponedjeljak, 6.5.2019., u Velikoj gradskoj vijećnici, ugovor o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta "Zajedno u zajednici".

Grad Križevci odobrio je Udruzi iznos od 14.500,00 kn za sufinanciranje projekta.

 

Projekt kao jedan od glavnih problema definira nedovoljnu dostupnost socijalnih usluga za starije osobe i osobe s invaliditetom kojima su te usluge potrebne. Kako bismo im osigurali potrebne socijalne usluge (odlazak liječniku, rješavanje statusnih pitanja, specijalističkih pregleda, odlazak na sud, poreznu upravu, u ljekarnu, nabavu živežnih namirnica, rješavanja administrativnih stvari u gradu) ovim projektom planiramo im omogućiti besplatnu usluga prijevoza kombi vozilom Udruge.


Nadalje, ovim programom želimo povećati mobilnost osoba s invaliditetom i uključiti ih u događanja u lokalnoj zajednici i šire, te će Udruga, kao i prijašnjih godina, organizirati odlazak na susrete u ostale prijateljske Udruge diljem Hrvatske.


 Tom prilikom za sve sudionike organiziramo zajednički doručak i ručak gdje sudionici razmjenjuju iskustava između udruga i pojedinaca.

 

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"