Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Siječanj
19

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

SPAROVA DONACIJA OD 30.000 KUNA, 24.7.2019.

SPAROVA DONACIJA OD 30.000 KUNA, 24.7.2019.

Danas, 24.07.2019. godine, prilikom otvaranja novog trgovačkog centra SPAR u Križevcima, predsjednik Uprave Spara Hrvatska Helmut Fenzl uručio je donaciju od 30.000,00 kuna Udruzi osoba s invaliditetom Križevci, a koju je preuzeo njezin predsjednik Petar Gatarić.


Kroz dvadeset godina svoga rada, svojim brojnim projektima i programima Udruga osoba s invaliditetom poboljšavala je i poboljšava kvalitetu življenja osoba s invaliditetom križevačkog kraja kao i okolnih Općina: Kalnik, Sv. Petar Orehovec, Gornja Rijeka i Sv. Ivan Žabno. Dodijeljena donacija je znak da je tvrtka Spar Hrvatska prepoznala aktivnosti i rezultate rada ove Udruge i sav trud koji ulaže u poboljšanje kvalitete življenja osoba s invaliditetom, razvoju društvenog poduzetništva i zapošljavanju osoba s invaliditetom.


Tvrtka Spar ovom nesebičnom i hvale vrijednom donacijom pokazala je svu humanost i osjetljivost prema jednoj od najugroženijoj skupini društva kao što su osobe s invaliditetom, te im se ovim putem još jednom najsrdačnije zahvaljujemo.

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Klikom na sliku pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

WEB SHOP HEDONE d.o.o. KRIŽEVCI - KRIŽEVAČKE ČOKOLATERIJE

Klikom na sliku posjetite web shop Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Promotivni video EU projekta

Klikom na sliku pogledajte promotivni video EU projekta "Integracija djece s poteškoćama iz Križevaca i okolice u redovni obrazovni sustav"

INA - SPONZOR

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Klikom na sliku pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"