Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Listopad
30

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

Predsjednik Republike primio predstavnike Udruge i čokolaterije „Hedona”

Predsjednik Republike primio predstavnike Udruge i čokolaterije „Hedona”

 

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je izaslanstvo Udruge osoba s invaliditetom Križevci i socijalnog poduzeća „Hedona d.o.o.“, u kojem većinu zaposlenih čine osobe s invaliditetom.

 

Predstavnici Udruge na sastanku su upoznali predsjednika Milanovića sa svojim dvadesetogodišnjim djelovanjem usmjerenim na aktivno sudjelovanje u društvenoj i individualnoj skrbi za osobe s invaliditetom. Prije sedam godina osnovali su socijalno poduzeće u kojem većinu zaposlenih čine osobe s invaliditetom, čokolateriju „Hedona“, koja je u lipnju ove godine pobijedila na natječaju te osvojila nagradu Razvojne banke Vijeća Europe (CEB) za socijalnu koheziju na inovativan i učinkovit način.

Predsjednik Milanović pohvalio je uspješan rad Udruge osoba s invaliditetom Križevci na promicanju socijalne inkluzije osoba s invaliditetom kroz njihovu integraciju na tržište rada te čestitao predstavnicima čokolaterije „Hedona“ na osvajanju prestižne nagrade Razvojne banke Vijeća Europe.

 

Na sastanku s Predsjednikom Republike sudjelovali su predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Križevci Petar Gatarić, izvršni direktor Udruge Bruno Butigan, direktorica Križevačke čokolaterije „Hedona“ Alemka Lončar i voditeljica proizvodnje Sunčica Starinec Skelin te djelatnice i djelatnici čokolaterije Zdravka Hlubuček, Miljenko Drožđan, Ivana Štriga, Martina Pavlinec i Josip Pejčić.

(Izvor fotografija: Predsjednik.hr)

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Klikom na sliku pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

WEB SHOP HEDONE d.o.o. KRIŽEVCI - KRIŽEVAČKE ČOKOLATERIJE

Klikom na sliku posjetite web shop Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Promotivni video EU projekta

Klikom na sliku pogledajte promotivni video EU projekta "Integracija djece s poteškoćama iz Križevaca i okolice u redovni obrazovni sustav"

INA - SPONZOR

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Klikom na sliku pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"