Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Siječanj
16

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

POZIV NA POČETNU KONFERENCIJU PROJEKTA, 30.01.2018.

Udruga osoba s invaliditetom Križevci u partnerstvu sa Centrom za socijalnu skrb Križevci, a uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku provodi projekt „Aktivno starenje - pomoć starijim osobama u svakodnevnim životnim potrebama“.

 

Cilj projekta je uspostava koordiniranog sustava pomoći starijim osobama s invaliditetom.
Osigurati besplatnu uslugu prijevoza starijih osoba koje ujedno imaju i neki oblik invaliditeta a žive u ruralnim područjima naših okolnih općina (Sv. Ivan Žabno, Gornja Rijeka, Kalnik i Sv. Petar Orehovec).
Osigurati im dostupnost medicinskih i drugih usluga (odlazak liječniku, rješavanje statusnih pitanja, specijalističkih pregleda, odlazak na sud, poreznu upravu ili policijsku postaju, u ljekarnu, nabavu živežnih namirnica, rješavanja administrativnih stvari u gradskim ustanovama.

 

Korisnici projekta: starije osoba (s kroničnom bolešću, s invaliditetom, koje žive same, korisnici socijalne skrbi, sa ruralnog područja i umirovljenici).
Na početnoj konferenciji će biti predstavljene sve planirane aktivnosti i očekivani rezultati u sklopu provedbe projekta.

 

Ovim putem pozivamo vas na početnu konferenciju projekta koja će se održati u utorak, 30. siječnja 2018. godine u Multimedijalnom kulturnom centru Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci, Trg sv. Florijana 14 s početkom u 13,00 sati.

 

Srdačno dobrodošli!

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Klikom na sliku pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

WEB SHOP HEDONE d.o.o. KRIŽEVCI - KRIŽEVAČKE ČOKOLATERIJE

Klikom na sliku posjetite web shop Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Promotivni video EU projekta

Klikom na sliku pogledajte promotivni video EU projekta "Integracija djece s poteškoćama iz Križevaca i okolice u redovni obrazovni sustav"

INA - SPONZOR

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Klikom na sliku pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"