Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Srpanj
29

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

ODRŽANA RADIONICA ZA PRIJAVU PROJEKATA I PROGRAMA PREMA GRADU KRIŽEVCIMA, 01.02.2016.

Dana  01.02.2016. godine u prostorima Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci, održana je poludnevna radionica “Priprema projektnih prijedloga za javni natječaj Grada Križevaca za financiranje projekata i programa udruga u 2016. godini”.

Organizator radionice bio je Grad Križevci, Upravni odjel za društvene djelatnosti i Program "JAKO", Savjet za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Na radionici su sudjelovali predstavnici udruga s područja Grada Križevaca, među kojima su bili i predstavnici ove Udruge, koje se planiraju prijaviti na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Križevaca za 2016. godinu.

Prisutne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović dok je o važnosti ove radionice i promjenama koje stupaju na snagu donošenjem ovog Javnog poziva govorio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada, prof. Mladen Tenodi.
Radionicu je održala Ines van Hoek, trenerica i savjetnica u Autonomnom centru (Čakovec) i Sonja Hlebar, predsjednica Savjeta za razvoj civilnog društva u Koprivničko-križevačkoj županiji koje iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata iz područja civilnog društva.

Polaznici radionice dobili su uvid u uvjete i način prijave na Javni natječaj te naučili kako razraditi svoju projektnu ideju.

Na javne natječaje se mogu prijaviti udruge i ostale organizacije civilnog društva koje imaju sjedište na području Grada Križevaca.

 

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"