Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Svibanj
25

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

ODRŽAN 18. SUSRET OSOBA S INVALIDITETOM HRVATSKE “KRIŽEVCI 2018”, 7.9.2018.

Udruga osoba s invaliditetom Križevci, na blagdan Sv. Marka Križevčanina, 7. rujna 2018. godine u restoranu „Vojarna“, Trg svetog Florijana 17a, uz visoko pokroviteljstvo Grada Križevaca i  medijsko pokroviteljstvo Radija Križevci, održala je 18. Susret osoba s invaliditetom Hrvatske „Križevci 20178“.


Susretu je  nazočilo oko 200 osoba s invaliditetom (16 Udruga osoba s invaliditetom iz 15 gradova i 10 županija Hrvatske i Grad Zagreb), kao i osobe iz javnog, političkog, kulturnog i vjerskog života.

 

U uvodnom dijelu predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Križevci g. Petar Gatarić pozdravio je sve prisutne i naglasio: "Ovim susretima želimo da javnost, tijela javnih vlasti, poslodavci i stručne osobe podignu razinu svijesti da se izmjeni negativna slika o osobama s invaliditetom, da se poštuje njihovo dostojanstvo i ljudska prava." Potom je riječ prepustio zamjeniku gradonačelnika Grada Križevaca g. Danijelu Šašku, koji je proglasio 18. Susret otvorenim.

 

Prisutne je pozdravio i župan Koprivničko-križevačke županije g. Darko Koren, zamjenik pravobraniteljice za osobe s invaliditetom g. Darijo Jurišić, te saborski zastupnici gđa. Ljubica lukačić i g. Branko Hrg.

 

Sudionici 18. Susreta sudjelovali su i na misnom slavlju na Strossmayerovom trgu u Križevcima koje je predvodio mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački, a nakon misnog slavlja, 18. Susret posjetio je i blagoslovio jelo mons. Tomislav Rogić, biskup šibenski.

 

Nakon ručka nastavljeno je druženje osoba s invaliditetom uz razgovor, glazbu i ples.

Fotogragije sa 18. Susreta osoba s invaliditetom Hrvatske „Križevci 2018“ možete pogledati ovdje.

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Klikom na sliku pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

WEB SHOP HEDONE d.o.o. KRIŽEVCI - KRIŽEVAČKE ČOKOLATERIJE

Klikom na sliku posjetite web shop Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Promotivni video EU projekta

Klikom na sliku pogledajte promotivni video EU projekta "Integracija djece s poteškoćama iz Križevaca i okolice u redovni obrazovni sustav"

INA - SPONZOR

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Klikom na sliku pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"