Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Travanj
10

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

MEĐUNARODNI DAN RIJETKIH BOLESTI, 29.2.2020.

MEĐUNARODNI DAN RIJETKIH BOLESTI, 29.2.2020.

Obilježavanje Međunarodnog dana rijetkoh bolesti ove će se godine održati u subotu, 29. veljače na Cvjetnom trgu u Zagrebu od 10 do 13 sati, u organizaciji Hrvatskog saveza za rijetke bolesti.

 

Ovogodišnji slogan kampanje  je „Klikni za rijetke”. Na samom događaju bit će postavljena instalacija gumba s postoljem gdje ćemo pozivati građane da „kliknu za rijetke”, a svaki klik iznosit će 1 kunu donacije za Liniju pomoći 0800 66 99 koju će donirati Bolnica sv. Katarina. Na samom događaju dijeliti će se  i bookmarkeri koji sadrže barkod donacije od 5 kn također za Liniju pomoći. Ove godine želi se dati naglasak na važnost uključenosti cjelokupnog društva u skrb o rijetkima i važnost Linije pomoći gdje stručne djelatnice već godinama zaprimaju upite i rješavaju probleme pacijenata. Linija pomoći je osnovni temelj svakog slijedećeg projekta, a ove godine „Baze podataka” koja će biti prva prava analiza stanja o rijetkim bolestima u Hrvatskoj.

 

Događaj će se prenositi uživo putem  Facebook stranice Hrvatskog saveza za rijetke bolesti, a HRT će prikazivati prigodni spot od 30 sekundi 29.02. tokom dana.

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Klikom na sliku pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

WEB SHOP HEDONE d.o.o. KRIŽEVCI - KRIŽEVAČKE ČOKOLATERIJE

Klikom na sliku posjetite web shop Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Promotivni video EU projekta

Klikom na sliku pogledajte promotivni video EU projekta "Integracija djece s poteškoćama iz Križevaca i okolice u redovni obrazovni sustav"

INA - SPONZOR

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Klikom na sliku pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"