Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Srpanj
08

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM, 3.12.2019.

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM, 3.12.2019.

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava se svake godine 3. prosinca. Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana osoba s invaliditetom je: „Promicanje sudjelovanja osoba s invaliditetom i njihovog vodstva: poduzimanje akcija na Razvojnoj agendi 2030".

Ove godine, Međunarodni dan osoba s invaliditetom fokusiran je na osnaživanje osoba s invaliditetom za inkluzivan, pravedan i održiv razvoj kako je predviđeno Agendom za održivi razvoj 2030., koja se obvezuje da 'nikoga neće ostaviti iza sebe' i priznaje invalidnost kao sveobuhvatno pitanje koje će se uzeti u obzir u provedbi njegovih 17 ciljeva održivog razvoja.

 


Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 3. prosinca, Udruga osoba s invaliditetom Križevci održati će Akciju obilježavanja parkirnih mjesta za osobe s invaliditetom na užem području grada Križevaca u vremenu od  9,00 do 11,00 sati.
Ovom prilikom će predstavnici Policijske postaje Križevci zajedno s predstavnicima Grada Križevaca i Udrugom osoba s invaliditetom Križevci obići parkirališta na području grada, te apelirati na svijest i prometnu kulturu naših građana, posebno vozača da poštuju osobe s invaliditetom i njihove potrebe, kao i prometne propise i prometne znakove koji označavaju parkirna mjesta rezervirana za osobe s invaliditetom kako bi im kao sudionicima u prometu na cesti olakšali njihovo svakodnevno sudjelovanje u prometu.

 

Svim osobama s invaliditetom čestitamo Međunarodni dan osoba s invaliditetom!

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Klikom na sliku pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

WEB SHOP HEDONE d.o.o. KRIŽEVCI - KRIŽEVAČKE ČOKOLATERIJE

Klikom na sliku posjetite web shop Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Promotivni video EU projekta

Klikom na sliku pogledajte promotivni video EU projekta "Integracija djece s poteškoćama iz Križevaca i okolice u redovni obrazovni sustav"

INA - SPONZOR

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Klikom na sliku pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"