Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Lipanj
14

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

JESTE LI UZELI SVOJU DNEVNU DOZU POLIFENOLA?

JESTE LI UZELI SVOJU DNEVNU DOZU POLIFENOLA?

U cilju zapošljavanja osoba s invaliditetom Križevci, Udruga osoba s invaliditetom Križevci, 2013. godine osnovala je društveno poduzeće Hedona d.o.o. Križevci s Integrativnom radionicom, kojoj je osnovna djelatnost proizvodnja čokolada i pralina, uz svoj izvrstan asortiman čokolada i pralina, na tržište stavila je nove proizvode koji čuvaju Vaše zdravlje i to:


- čokoladu 100 g bez šećera Corina Gold, obogaćenu s 300 mg polifenola dobivenim iz koštica crnog grožđa, čistoće polifenola od najmanje 90%;


- i kapsule CardioPlus, kao dodatak prehrani,  koje sadrže 300 mg  polifenola, također dobivenim iz koštica crnog grožđa, čistoće najmanje 90%.

ŠTO SU POLIFENOLI?

Od oštećenja koja u našem tijelu uzrokuju slobodni radikali čuvaju nas antioksidansi, a od ovih spojeva u košticama grožđa vrlo je zastupljena skupina polifenola koju nazivamo proantocijanidini čija je antioksidativna aktivnost, što je i znanstveno potvrđeno, dvadeset puta snažnija od vitamina E i čak pedeset puta snažnija od vitamina C.
Sadrži i piknogenol, antioksidans koristan za smanjenje bolova uzrokovanih artritisom, kod kardiovaskularnih problema, alergije ili stresa. No, to su tek neki od razloga zbog kojih bi trebali konzumirati čokoladu bez šećera Corina Gold i kapsule CardioPlus/dodatak prehrane. Slijedeći razlozi da uzmete svoju dnevnu dozu polifenola putem Corina Gold čokolade i kapsula CardioPlus su :

 

Čišćenje našeg krvotoka od „smeća“

Antioksidansi koje sadrže navedeni proizvodi pomoć su i u čišćenju krvi jer uklanjaju otpadne i štetne tvari koje se u njoj nakupljaju. Osim toga, stimuliraju i cirkulaciju te sprječavaju nastanak ugrušaka pa su dobro rješenje za ljude s povećanim rizikom od srčanih bolesti.

 

Antikancerogena svojstva

Slobodni radikali uzrokuju oštećenja stanica, čime se povećava rizik od razvoja karcinoma. Kako su antioksidansi čistači slobodnih radikala, ovi vrijedni Hedonini proizvodi koji sadrže polifenole, koristan su saveznik u borbi protiv te opake bolesti.

 

Ublažavaju štetu nastalu pušenjem

Bilo da ste pušač ili pasivni pušač, polifenoli dobiveni iz koštica grožđa pomoći će vam ublažiti štetne utjecaje nastale udisanjem toksičnih spojeva iz duhanskog dima. Dio tih spojeva završava u krvi, a zahvaljujući sposobnosti pročišćavanja krvotoka, hranjive tvari iz polifenola  pomoći će eliminirati te štetne tvari.

 

Antibakterijsko i protuupalno djelovanje

Zbog svojih antibakterijskih svojstava polifenoli mogu spriječiti razvoj mikroba te time prevenirati i liječiti različite vrste infekcija. Zahvaljujući protuupalnom djelovanju od koristi mogu biti i u ublažavanju artritisa, dermatitisa, čira, upale sinusa, infekcije mokraćnog sustava, kako i kod problema sa zadržavanjem vode u tijelu.

 

Usporavanje starenja

Jedna od glavnih dobrobiti polifenola dobivenih iz koštice grožđa krije se u antioksidansu proantocijanidinu. Osim što sprječava aktivnost malignih stanica, proantocijanidin sprječava prerano starenje kože pa redovitom konzumacijom čokolade Corina Gold i kapsula CardioPlus  možete odgoditi stvaranje bora i izgledati mlađe.

 

 

Dakle, polifenoli igraju vrlo važnu ulogu u očuvanju zdravlja, no organizam ga ne može sam sintetizirati. Zato ga je važno unositi putem zdrave hrane kao što je čokolada Corina Gold, ali i dodatka prehrani kao što su kapsule CardioPlus.

 

Još niste sigurni u to? Pravo je vrijeme onda da se uvjerite sami!

 

Iz svih navedenih razloga samo smo za Vas pripremili dnevnu dozu polifenola i to u obliku kapsula CardioPlus i u obliku - njezino visočanstvo - čokolade - Corina Gold!

 

Poslušajte, ali i pogledajte što o našim novim proizvodima kaže cijenjeni dr. Bagi iz USA.

 

Detalje o kupnji ovih izvrsnih proizvoda koji čuvaju Vaše zdravlje možete doznati na telefon broj: +385 (0) 48 681 292; mobitel broj: +385 (0) 99 802 0663 ; e-mail: hedona@hedona.hr, alemka.loncar@hedona.hr  - „Hedona“ d.o.o. Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, Križevci, Croatia.

 

 

HEDONA d.o.o., Trg Antuna Nemčića7, 
48260 Križevci
Tel: +38548 681292; mob.: +385 (0) 99 802 0663
www.hedona.hr

https://www.polyphenolics.com/meganatural-bp/

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o.

 

Pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"