Početna veličina slova Smanji veličinu slova
Ožujak
02

Želite pomoći Udruzi? SVAKI VAŠ DOPRINOS NAM JE DRAGOCIJEN!

Facebook - Udruga invalida Križevci Twitter - Udruga invalida Križevci Youtube
 

APIS IT donacija - podržan rad Udruge

APIS IT donacija - podržan rad Udruge

 

 

Udruga osoba s invaliditetom Križevci primila je dana 09.02.2021. donaciju u iznosu od 5.000,00 kuna od strane Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama (APIS IT) za provedbu projekta „Aktivno starenje III - pomoć starijim osobama u svakodnevnim životnim potrebama“. Ovom velikodušnom donacijom podržan je rad Udruge te je povećana usluga prijevoza za starije osobe sa 6 na 8 sati dnevno za razdoblje od tri mjeseca.

 

Svrha projekta je osigurati uslugu prijevoza za starije osobe (kojima te usluge nistu ili su teško dostupne) radi poboljšanja kvalitete njihova života i što dužeg ostanka u vlastitom domu. Time ćemo pridonijeti socijalnom uključivanju i prevenirati socijalnu isključenost osoba starije životne dobi kojima je teže obavljati radnje svakodnevnog života bez pomoći, te će im biti omogućeno zadovoljavanja njihove potrebe za odlazak na njima važna mjesta (npr. odlazak liječniku, na terapiju, na groblje, u posjet rodbini, rješavanje statusnih pitanja, specijalističkih pregleda, odlazak na sud, poreznu upravu ili policijsku postaju, u ljekarnu, nabavu živežnih namirnica, rješavanja administrativnih stvari u gradu) koju ne mogu zadovoljiti korištenjem javnog prijevoza i/ili im tu uslugu ne mogu osigurati članovi obitelji.

 

Ukoliko Vam je potrebna usluga prijevoza, možete nas kontaktirati na broj telefona 048/681-211.

 
  

Promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Klikom na sliku pogledajte promotivni video Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

WEB SHOP HEDONE d.o.o. KRIŽEVCI - KRIŽEVAČKE ČOKOLATERIJE

Klikom na sliku posjetite web shop Hedone d.o.o. Križevci - Križevačke čokolaterije

Promotivni video EU projekta

Klikom na sliku pogledajte promotivni video EU projekta "Integracija djece s poteškoćama iz Križevaca i okolice u redovni obrazovni sustav"

INA - SPONZOR

Križevačka čokolaterija

Križevačka čokolaterija

 

Klikom na sliku pogledajte reportažu "Križevačka čokolaterija"